Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

the port

Ξεκινώντας περί το 1910 από τη νήσο των καλύτερων μαστόρων στα σκάφη, τη Σύμη, λίγα χρόνια μετά δημιουργήθηκε το πρώτο ναυπηγείο στην Αίγινα. Το έργο των γονέων φυσικά συνέχισαν οι μετέπειτα γενιές, με κατασκευές και επισκευές ξύλινων κυρίως (αλιευτικών) σκαφών. Εμείς, η τρίτη γενιά, σε χώρο 5.000 μέτρων2 και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συνεχίζουμε την παράδοση με τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και πολύ πολύ όρεξη για δουλειά.
11 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά (40 λεπτά με τα ιπτάμενα δελφίνια), στη θέση Καβουρόπετρα Αιγίνης, ο χώρος στάθμευσης σκαφών ΤΑΚΗΣ ΑΣΠΡΑΚΗΣ αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των φίλων της θάλασσας για τη συντήρηση καθώς και επισκευή του σκάφους τους. Η θέση του ναυπηγείου προσβάσιμη από πολλά όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού Κόλπου, όπως ο Πόρος, η Ύδρα, οι Σπέτσες, το Αγκίστρι, τα Μέθανα, το Πόρτο Χέλι, η Ερμιόνη και η Επίδαυρος. Επίσης, είναι ο πρώτος σταθμός, για όσους επισκεφτούν τη διώρυγα της Κορίνθου και τέλος, βρισκόμαστε πολύ κοντά στις μεγάλες μαρίνες: Ζέας, Φλοίσβου, Αλίμου και Γλυφάδας.

Ο χώρος στάθμευσης σκαφών ΤΑΚΗΣ ΑΣΠΡΑΚΗΣ είναι μια σύγχρονη μονάδα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης  πολλών ειδών σκαφών αναψυχής. Στο καρνάγιο μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα στο χώρο μας, από μια απλή ετήσια συντήρηση μέχρι την πλέον σοβαρή εργασία και επισκευή για το σκάφος σας.

Με τεχνογνωσία ετών σε όλα τα υλικά όπως: (ξύλο, μέταλλο, πολυμερή(πολυεστέρα), η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει:

  • Εγγυημένα αποτελέσματα σε προσιτές τιμές
  • Ασφαλές και φιλικό περιβάλλον
  • Οικολογική συνείδηση
  • Την καλύτερη δυνατή φιλοξενία

Τέλος έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τις κοντινές επιχειρήσεις παρόμοιου είδους όπως είναι ο κος. Κανόνης με το ναυπηγείο του.

logo1

Επικοινωνία

Takis Asprakis Boatyard

T+30 22970 22334

T+30 6977088531

T+30 6989859433

T+30 6972385952

T+30 6978631424

WEATHER